Produkter   » Hår » Styling » Produkt
EDGE Natural Haircare
EDGE Natural Haircare Fresh Haze

200ml

EDGE Natural Haircare Fresh Haze

Fresh Haze. Torrschampo & volymprodukt för ljusa hår.
EDGE Natural Haircare Fresh Haze
100ml

EDGE Natural Haircare Fresh Haze

Torrschampo kombinerat med volymgivande pulver. Sprayen fräschar snabbt upp fett hår och har en matterande effekt. Den ger samtidigt struktur och volym i hårbotten.

Torrschampo för blonda hår som ger en matt look och blir lite vitt i hårbotten, du kan använda det på alla hårfärger men eftersom det blir lite vitt av det rekommenderar vi Dark Haze om du är mörkblond, har brunt, svart eller mörkare rött hår.

Detta är produkten för dig som vill ha volym i hårbotten och som snabbt vill kunna fräscha upp ett smutsigt hår. Kan jämföras med populära Schwarzkopf Osis Dust It.

Använd Fresh Haze så här

  • Sprayas i torrt hår för att dölja fett hår och/eller för att ge volym.
  • Håll flaskan 20-30 cm från håret spraya jämnt över de områden du vill mattera eller ge struktur.
  • Arbeta sedan igenom frisyren och styla för önskad look.

Sprayen doftar fräscht av citrus och ger en lite vitaktig känsla i håret som matterar. Drivs med butangas och är ej testad på djur.


EDGE hårvårdsprodukter är ett Svenskt märke med fokus på att skapa professionella hårvårdsprodukter med naturliga ingredienser. Produkterna är fria frå parabener, sulfater, petrolatum, propylene glycol, lanolin, syntetiska silikoner, syntetisk alkohol och många andra onödiga skadliga ämnen.

Ingredienser: Butane, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (rice), Germ Powder, Solanum Tunerosum (potato) Starch, Silica, Aqua, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene. De som köpte denna produkt har även köpt dessa

Styling

EDGE Natural Haircare Cloud Nine
Cloud Nine. Lätt fönlotion för volym.
219,00 SEK/st