Produkter   » Ansikte » Ansiktsvatten » Produkt
M Picaut Hydrating Water

M Picaut Hydrating Water

Ansiktsvatten som stärker huden, rengör & förbereder inför vård.

M Picaut Hydrating Water

Naturligt ansiktsvatten i sprayform för normal till torr, känslig och mogen hud som ger intensiv återfuktning och balanserar huden, samtidigt som det tar bort de sista resterna av smink.

Är även underbart som uppfräschning framför datorn, på flygresor och som after sun.

Ansiktsvatten egenskaper

  • Baserat på aloe vera och trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande.
  • Har en lätt sammandragande effekt på hudens porer, ökar celluppbyggnaden och stärker huden.
  • Ekologisk Aloe Vera Barbadensis, den mest verksamma sorten av aloe vera innehåller hela 60 aktiva substanser. Har fantastiska egenskaper, bland annat läkande och fuktighetsbevarande samt påskyndar den naturliga celltillväxten. Har en tusenårig tradition som läkeväxt.
  • Ekologisk trollhassel, även kallad hamameliss, har en lindrande och något sammandragande effekt på porerna och är dessutom bakteriehämmande. Används traditionellt av Nordamerikas indianer.

Använd Mettes Picauts ansiktsvatten så här

  • Spraya en fin dusch ansiktsvatten över hela ansiktet efter rengöring för att ta bort de sista resterna av smink och förbereda huden för återfuktning.
  • Låt torka in i huden och applicera sedan ansiktsolja och/eller ansiktskräm.

M Picaut Hydrating Water är en klar vätska som kommer i en lyxig sprayflaska i glas.


M Picaut är en lyxig ekologisk hudvårdsserie från Sverige. Produkterna är tillverkade med 95-99% ekologiska ingredienser och innehåller minimalt med eteriska oljor och dofter för att passa även till dig med känslig hy. Alla M Picauts produkter är effektiva anti-age produkter och innehåller ämnnen som hjälper din hy att behålla sin spänst och fräschör.

Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera Barbadensis)*, Aqua (Vatten), Glycerin (från Kokosoja)*, Hamamelis Virginiana Extract (Trollhassel)*, Alcohol (Konservering), Phenoxyethanol (Konservering), Potassium Sorbate (Mild konservering).

*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlinga.