Produkter   » Ansikte » Läppvård » Produkt
Tiger Crown Shell Lip Balm

Tiger Crown Shell Lip Balm

Ekologiskt läppbalsam i äkta snäckskal.
Tiger Crown Shell Lip Balm
Tiger Crown Shell Lip Balm
Green Pages
Tiger Crown Shell Lip Balm

Shell Lip Balm Tiger Crown

Ekologiskt läppbalsam i äkta snäckskal med spegel i locket. Handgjorda läppbalsam med 100% naturliga oljor, växt- och fruktextrakt, fruktsmör och vitamin E.

Snäckskalet har ett vackert brunfläckigt mönster och är högglansigt med en slät yta. Blir ett vackert halsband om du hänger det på en kedja.

Om snäckskalen

  • Snäckskalen är 100% äkta och kommer från Australiens stränder. Det är återvunna och skadade skal som plockats på stranden för att återanvändas.
  • Snäckskalen rengörs och putsas för att få en vacker lyster och färg, och används sedan som en miljövänlig förpackning till ekologiska läppbalsam.
  • Skalen har ett omfång och enkelt knäpplås och kommer med en spegel fäst i locket. Detta är en unik miljövänlig förpackning till ekologiskt läppbalsam som dessutom är oerhört vackra!

Eftersom snäckskalen är äkta kan färg och form variera något.

Levereras i skyddande bomullspåse.


Organic Island. Shell Lip Balm.

Ingredienser: Cocos Nucifora (Coconut) Oil (Organic*), Macadamia Ternifolia Seed Oil (Organic*), Beeswax (Organic), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Lanolin Wax, Rosa Canina Seed Extract (Organic*), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Organic*), Tocopheryl, Acetate (Vitamin E), *Certified Organic.