Produkter   » Kropp » Body Lotion & Body Oil » Produkt
Per Purr
Per Purr Salts Selection Exfoliant

Per Purr Salts Selection Exfoliant

Ekologisk kroppsskrubb med en balandning av salter.

Per Purr Salts Selection Exfoliant

Ekologisk kroppsskrubb med en underbar blandning av salter; Rosa Himalayasalt, salt från Döda Havet och epsomsalt, alla rika på mineraler som är bra för huden. Saltkornen är minimalt krossade för att ha den perfekta storleken att peela huden.

Himalaysaltet kommer från en 250 miljoner år gammal avlagring och är ett smakrikt rosa kristallsalt som används av de bästa hästuppfödarna som den största källan till näring eftersom det innehåller mineraler och spårelement. Dess utmärkande rosa färg kommer från det rika mineralinnehållet av järn, potassium och magnesium som är viktiga för att bibehålla hälsa.
Döda Havet är välkänt för dess höga saltinnehåll (29% jämfört med 4% i resten av världens hav) som ger det perfekt densitet och har ett terapeutiskt värde.

Epsomsalt är traditionellt använt i bad för att minska muskelspänningar och göra huden len.

Återfuktande ingredienser är också tillsatta i kroppsskrubben så som sötmandelolja som gör huden mjuk och len och grapefruktolja som är rik på polyfenoler, antioxidanter och fettsyror. I kontakt med vatten löses saltkornen upp och blandas med oljorna och ger en upplyftande dusch som gör huden mjuk och återfuktad med en frisk lyster.


Per Purr. Ekologisk hudvård, kroppsvård och hårvård med rena ingredienser för daglig användning.

Ingredienser (INCI): Himalayan Pink Salt, Epsom Salt, Dead Sea Salt, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Macadamia ternifolia seed oil, Litsea Cubeba oil, Styrax Benzoin oil, Tocopherol, *Citral, *Citronelool, Geraniol*, Limonene*, Linalool *. Ingredients from organic farming. Soil Association Certification. *Natural components of essential oils.